Wegens vakantie zijn we gesloten van 11 t/m 16 september
en op 23 en 30 september

Wie zijn wij?


 Ieke...

Ieke

...is een veelzijdige psychologe, die het altijd nét even anders wil doen. Ze is beweeglijk, houdt van kleuren en muziek, maar is ook altijd in voor een serieus gesprek. In haar rugzak zit ervaring in werken met verslaving (Iriszorg), werken met jongeren (de Kindertelefoon) en lichaamsgerichte/creatieve therapie (beweging en theater). Ze maakt gebruik van humor, nieuwsgierigheid en soms een spiegeling, waarbij elkaar leren begrijpen het hoogste doel is.

 Chris...

Chris

...is creatief therapeute, banket-bakster en ervaringsdeskundige. Vanaf haar tienertijd heeft ze last gehad van depressies, waardoor ze al vroeg kennis maakte met de jeugdhulpverlening. Nu ze aan de andere kant van de tafel zit is ze erg gemotiveerd om jongeren die het moeilijk hebben iets te bieden waar ze voor uit bed willen komen, een plek waar ze gemist worden als ze er niet zijn, een plek waar naar talenten gekeken wordt en niet naar beperkingen.

Chris is ondernemend van aard en als ze zich ergens in vast bijt, laat ze niet snel meer los. In haar vrije tijd rent en traint ze daarom graag voor survival- en obstacleruns.