Bakkerij Koekkoek

Bakkerij Koekkoek, wie zijn wij

Chris - Bakkerij Koekkoek

Chris

Bakkerij Koekkoek

Chris is creatief therapeute, banket-bakster en ervaringsdeskundige. Vanaf haar tienertijd heeft ze last gehad van depressies, waardoor ze al vroeg kennis maakte met de jeugdhulpverlening. Nu ze aan de andere kant van de tafel zit is ze erg gemotiveerd om jongeren die het moeilijk hebben iets te bieden waar ze voor uit bed willen komen, een plek waar ze gemist worden als ze er niet zijn, een plek waar naar talenten gekeken wordt en niet naar beperkingen.

Chris zingt met alle liedjes mee en is gek op haar kat Otje. In haar vrije tijd sport ze graag buiten in het zonnetje. 

Melissa

Bakkerij Koekkoek

Melissa is social worker en werkt sinds 2022 bij Bakkerij KoekKoek. Net als Chris heeft ze ervaring binnen de GGZ, zowel als client en als hulpverlener. In de loop der jaren heeft ze geleerd om deze ervaring functioneel in te kunnen zetten in haar werk. Haar motto: bij elke stap die een jongere maakt, groot of klein, moet je stil staan en een dansje doen! (toevoeging van Chris: dat kan niet tegelijk)

Melissa is binnen en buiten de bakkerij graag creatief bezig en denkt graag out of the box. In haar vrije tijd haakt ze er lustig op los

Bakkerij Koekkoek

bakkerij koekkoek

Veron

Bakkerij Koekkoek

Veron is pedagoog en bewegingsdeskundige en begeleidt de jongeren in haar prikkelarme sportstudio Veerkracht Personal Training. En, je raadt het al.. ook zij is ervaringsdeskundige. Met humor, enthousiasme en structuur krijgt zij iedereen in beweging en verlaten de jongeren altijd tevreden de sportruimte. 

In haar vrije tijd rijdt Veron graag een rondje door het bos op haar mountainbike of hangt ze aan de gewichten bij de Cross Fit. Daarnaast is ze ook heel creatief en helpt ze graag het overgebleven gebak uit de bakkerij verdwijnen. 

Ga naar de inhoud